Din värmepump i det smarta hemmet  
   
Language / Språk Choose language

 

DENNA SIDA ÄR INAKTUELL, BESÖK HUSDATA.SE

 

Husdata utvecklar, producerar och säljer produkter för dig som vill ha ut det mesta av din värmepumpsinvestering.

Våra produkter öppnar upp för en ny värld av information då du får direkt kontroll över värmepumpens reglerdator och tillgång till dess information och styrmöjligheter. Detta ger dig fantastiska möjligheter för optimering, övervakning och fjärrstyrning av din värmepump samt integraton med ditt smarta hem.

Våra produkter är helt oberoende av onlinetjänster men alternativet finns för de som enkelt och snabbt vill styra och övervaka sin pump.


Vår produkt, H60 passar alla!

För dig som vill övervaka och fjärrstyra värmepumpen enkelt

Vår produkt H60 är en liten box som ansluts till värmepumpen. Denna tillsammans med Husdata Online (tillval) ger dig tillgång till värmepumpens driftsinfo via vår onlineportal eller mobil. Du får möjlighet att jämföra din värmepumps drift med andra och kan fjärrstyra och ställa in värmen från var än du befinner dig. Du får larm via SMS och Email så du får reda på när något inte är som det ska. Systemet kan även maila sammanställda driftrapporter till dig varje dag om så önskas.

Läs mer om Husdata-online


Integrera med hemautomationsystem, smarta hem

Med H60 öppnas många gränssnitt mot din värmepump utan behov av onlinetjänst. Enheten integrerar bland annat med Home Assistant, Athom Homey, Domoticz och openHAB men kan integrera mot de flesta system som har stöd för protokollen MQTT, Modbus TCP eller Rest API. H60 har har även inbyggd webb portal där du kan övervaka och styra din värmepump. H60 har lämpliga parametrar för att genom din automation styra väremepumpens produktion och effektuttag efter elpris, väder eller andra parametrar.

Läs mer om H60 Gateway


Analysera och styr värmepumpen med din lokala dator

För dig som inte vill använda onlinetjänst, eller hemautomation ingår vårt Windows program StatLink med H60. Programvaran Statlink är mycket flexibel och kraftfull och ger dig fullständig överblick och loggning av alla temperaturer, statuslägen och systemets inställningar. Vyer och grafiska rapporter kan anpassas och det finns flera funktioner för integration mot webbservrar och databaser.

Läs mer om StatLink programvaran


Vilken värmepump har du?

Vi har produkter som fungerar till de flesta modeller av värmepumpar från de största och mest populära tillverkarna. I vår produktförteckning och vår kompatibilitetstabell kan du se om vi har en lösning till just din värmepump. Om du är osäker, kontakta oss.

 

E-post: info(A)husdata.se, Adress: Norra Pitholmsvägen 14, 941 46 Piteå SWEDEN Tel. 08-52500782
COPYRIGHT © 2005-2021 ALL RIGHTS RESERVED HUSDATA